Nyheter & pressreleaser

Välkommen till vår värld av upplevelser!

Normark är en ledande distributör av sportfiske, jakt och utelivsprodukter. Vi arbetar med flera av världens mest kända varumärken inom dessa segment t.ex. Rapala, Shimano, G. Loomis, Blaser och Zeiss. 

Vi vet att er fritid är dyrbar och därför väljer vi våra produkter med största omsorg för att förhöja era naturupplevelser.

Normark ingår i den världsomspännande Rapala VMC Group.
 
Normark Hunting Magazine på nätet!
Nu kan du läsa Normarks Hunting Magazine på nätet!
Rapala Proguides på nätet!
Rapala Proguides har fått en egen bloggsida där de publicerar fiskerapporter, utrustningstips och skriver om allt som rör sportfiske.
Blaser lanserar svensk hemsida
Blaser har lanserat en svensk hemsida med adressen www.blaser.se. På sidan kan man bygga sin egen version av R8, R93 och F3 och också läsa mer om de olika vapnen och tillbehören i Blasers sortiment.
     
Rapala VMC Group   Våra magasin

Rapala VMC är en ledande tillverkare och distributör av konstgjorda fiskebeten och krok. Koncernen distribuerar egna och andras produkter genom egna distributionsnät i USA och Kanada, Europa, Japan och Sydamerika.
Läs mer...

 

 

Hämta ditt exemplar av Normarks senaste magasin  i din butik eller ladda hem dem genom att trycka på bilderna.

 

     
Historien om Normark Scandinavia  
Historien om Normark har två källor, den ena har sitt ursprung i Rapala-betena från Vääksy i Finland den andra i Arjons fiskeredskap i Malung. Mats 
Läs mer...
  .